Marika

Saját fotó
Kazincbarcika, B.A.Z-megye, Hungary
Munkahelyemen,Triumph női fehérneműt készítettem,jelenleg már nyugdíjas vagyok és teljes bedobással élhetek a családomnak és a hobbimnak.:)Általában jó kedélyű hölgy vagyok, szeretem a munkámat, azonkívül 2003-as évtől, hobbiból Patchwork-folt varrással is foglalkozom.Munkáim megtekinthető a picasaweb nyilvános albumban az adatlapomon.Folt varrok, kirándulok, fényképezek és az unokáimmal foglalkozom.A Magyar Foltvarró CÉH-nek és a Kazincbarcikai Folt-Hátán Folt Klubnak is a tagja vagyok.Szeretem az elképzeléseimet is a lehetőség szerint megvalósítani.

Translate

2014. március 6., csütörtök

Hátizsákom

                                                         Hátizsákom shadow trapuntó fedlappal.
 Klubvezetőm Páczné Ibolya tavaly Mezőtúron volt egy foltvarrós táborban ahol egy gyönyörű
shadow trapuntó minta elkészítését tanulta meg.Mostanában megtanította a klubunkban azoknak akit érdekelt.Közre adta a hátizsák mintáját is és mindenki megvarrta,vagy varrja a hátizsákot.


 Nagy örömmel neki álltam hogy nekem is kész legyen a hátizsák.Mivel először le kellett tűznöm az anyagokat,ki próbáltam a szabad gépi tűzést.Gyakoroltam előtte és már ez a   hátizsákom nem  kukacolva lett le tűzve.  Vannak benne hibák de nekem elsőre is tetszik,hátha még többször  tűzök  így.
A hátizsákomba belülre is varrtam zsebeket.     Elég nehéz dolgom volt a vastag részeknél, mivel a gépemmel nehezen tudtam ott dolgozni.
De túl élte a varrógépem a nagy munkát és már így siker élményem is lett egyúttal.                                                                      

2 megjegyzés: