Marika

Saját fotó
Kazincbarcika, B.A.Z-megye, Hungary
Munkahelyemen,Triumph női fehérneműt készítettem,jelenleg már nyugdíjas vagyok és teljes bedobással élhetek a családomnak és a hobbimnak.:)Általában jó kedélyű hölgy vagyok, szeretem a munkámat, azonkívül 2003-as évtől, hobbiból Patchwork-folt varrással is foglalkozom.Munkáim megtekinthető a picasaweb nyilvános albumban az adatlapomon.Folt varrok, kirándulok, fényképezek és az unokáimmal foglalkozom.A Magyar Foltvarró CÉH-nek és a Kazincbarcikai Folt-Hátán Folt Klubnak is a tagja vagyok.Szeretem az elképzeléseimet is a lehetőség szerint megvalósítani.

Translate

2015. április 28., kedd

Foltos ülő kiskutyám.


Nagyon rég találtam az interneten ennek az ülő kiskutyának a mintáját és el terveztem hogy meg varrom.Az elsőt nehezen készítettem el mivel sehogy nem akart meg ülni,mindig hasra esett.Dehát a gyakorlás a tudás anyja,és sikerült megvarrnom úgy ahogy kell.Ha polár anyagból készítjük,be kell tartani a szálirányt.Az anyag nyúlása mindig a nyíl irányában legyen.Így nem lesz duci a kiskutya és nem esik hasra. :)
A képeken látni lehet a külömbséget az első kutyám és a most varrt kutyám között.Az elsőnél trükközni kellett ez végett. :)
Első kiskutyám egy kissé elhízva.

                                         

Ez még ugyan az csak oldalról.
                                         
                                       


A kiszabott kendő egyik felére bármilyen mintát lehet hímezni.
Hímezés után készre varrni,a kijelölt helyen kifordítani és levasalni.
                                         
                                     


                                      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése